Hallo en welkom op mijn website!


Ik ben Roché fotograaf en eigenaar van www.Buddii.nl
Ik voel mij vereerd dat je geïnteresseerd bent in mijn werk! Ik ben werkzaam in Almere en reis door heel het land om bijzondere momenten van opdrachtgevers vast te leggen.

Naast fotografie heb ik tevens liefde voor muziek en zit ik regelmatig achter mijn gitaar. Door deze twee creatieve disciplines te combineren heb ik altijd plezier in mijn werk.


Hoe is de naam "Buddii Fotografie" ontstaan?

De naam "Buddii Fotografie" maakt deel uit van mij als persoon. In mijn periode waar ik werkzaam was voor Defensie gebruiken zij het zogeheten buddy systeem. Jouw partner is bijvoorbeeld ten alle tijden op de hoogte waar je uithangt en jullie motiveren elkaar in moeilijke periodes. Het komt erop neer dat jij je buddy voor 100 procent kan vertrouwen en andersom. Dit aspect vertaal ik in mijn onderneming, waarbij klanten mij kunnen vertrouwen als zij een samenwerking aangaan met Buddii Fotografie.


In mijn fotografische werkveld ligt de focus nadrukkelijk op het vastleggen van echte emoties, gevoel, moment-/ sfeeropnames en oog voor detail. Foto's met waarde gecreëerd door echte passie! Oftewel ''Capture The Perfect Moment''. Mijn doelstelling is dan ook om mijn klanten te voorzien van een persoonlijke, creatieve en leuke samenwerking. Ik geniet er telkens van om nieuwe mensen te ontmoeten en graag zou ik ook wat van jou willen horen!

 

Dus neem gerust contact op via het contactformulier of door te klikken op de rode buttons onderaan elke pagina.>>>